Clippersek Sunsen aurka galdu izanak zalantzan jartzen ditu NBAko txapelketarako itxaropenak

Kawhi Leonard eta Paul George zelai erdira hurbildu ziren igande gaueko Crypto.com arena hasi baino lehen, bata sendo, bestea hitz egitekotan. Clippers izarrei eskatu zitzaien jendeari zuzentzeko taldearen lehen partida baino lehen, eta George laburra izan zen Leonardek baietz baietz egin zuenean.
Igandean zehar ikusi denez, Clippersek 112-95 galdu zuten Phoenix-ekin jarraitzeko borrokan, eta 2. partidan, Clippersek galdera batzuk erantzun behar izan zituzten txapelketa batekin amets egin aurretik.
Reggie Jacksonek bere hirugarren partida jarraian hasi bazuen ere, John Wall-ek hirugarren laurdena ireki zuen hasierako postu batekin eta Wall-ek Jackson ia berdindu zuen minututan.
Paul Georgek 40 punturekin amaitu zuen Kawhi Leonard eta John Wall gabe, eta Clippersek Sacramento Kings-en aurka garaipenean atzeratu zuten azkeneko puntua.
Nola orekatzen dute Clippersek bere hasierako zentroa Ivica Zubac erabiliz talde txikiago batekin ordezkatzeko maiztasunarekin? Jokoan zehar ohiko puck handiak erabiliz, Phoenixek Clippers ito zuen lehen zatiko erreboteetan 20 puntuko abantaila hartzeko, eta Deandre Ayton hasierako jokalariak Jacksoni baloia arrakastaz kendu zion behin.
Garrantzitsuena agian, hau al da azkar nekatzeko adibidea, ala Clippersek ez al dituzte kasurik egiten Tyrone Liu entrenatzailearen denboraldiz kanpoko argibideak, beren talentua izan arren, ez dutela onena emango dena ematen ez badute?
"Ezin duzu jokoa horrela hasi, batez ere defentsako mentalitatearekin hasi nahi baduzu", esan zuen Liuk. «Ez dago aitzakiarik atzetik jokatzeko. Denek atzetik jotzen dute. Hobetu egin behar dugu.
John Wall-ek dio fisikoki ondo sentitzen dela eta ondo jokatzen duela, "Shaq-en jaurtiketa libreetan izan ezik".
Clippersek lehen zati kaxkar batean galdu zuen, eta Phoenixek azkar baztertu zituen bigarren zatian itzulera saiakera guztiak, Devin Bookerrek 35 puntu eta 16 aukeraren aldearekin.
Modu berean, Georgek defentsa kritikatu zuen: baloiarekin defentsak txarto egiten zuela esan zuen, eta baloiarik gabeko defentsak.
Leonardek denboraldiko bigarren partida jokatu zuen, eta bertan 21 minutu jokatu zituen eta 11 puntu, 6 errebote eta 2 asistentzia izan zituen, jaurtiketa libreko marratik 7 puntura. Gau batean Georgek 40 lortu zituen Sacramento irabazteko 39 minututan, 34 minutu jokatu zituen eta 16 puntu lortu zituen.
Jacksonek ez zuen golik egin, 24 minututan bost huts egin zituen eta bi asistentzia izan zituen. Wall bigarren zatiaren hasieran hasierako lerroan berotzen hasi zen, Wall-ek George eta Leonardekin batera lehen pilota kudeatzaile gisa hartu zuen. Gau batean, Wall-ek Sacramentoko Armistizioan egindako ekarpenik aipagarriena Norman Powelli eman zion alboko aholkularia izan zen, hasierako quarterbacka denboraldi hasieran 3-for-18 zela, esan zuen Liuk hasiera aurretik.
"Norm ez zegoen pozik bere buruarekin, baina [Wall] Norm-ekin hitz egiten ari zen eta besterik ez zuen esaten: 'Segi jolasten, jarraitu jolasten'", esan zuen Liuk partida hasi aurretik.
«Zuzenean eta oldarkorki tiro egiten baduzu, dena ondo dago. Ez duzu jaurtiketa guztiak galduko».
"Badakizu, Michael Jordanek eta biok ez ditugu plano guztiak egiten, badakizu?" esan zuen Lou Powellek. "Eta munduko bi onenak gara, beraz, jarraitu egin behar duzu, badakizu?"
Powell-ek 9tik 4 egin zuen, Liu-k oldarkorra izaten jarraitzeko aholkuari kasu eginez, eta horrek batzuetan funtzionatu zuen - etzan eta hirugarren laurdenean Leonard-en dunk trantsizio erraza galdu zuen - batzuetan ez - baloia atera nahian. Zubaken esku utzita, itotzeko.
Louk ez zuen Walli esan beharrik bultzatzen jarraitzeko. Clippers 11-0eko emaitzarekin eta partidako lehen hiru minutuetan ez zuen golik egin, eta Wall lehen zortzi minutuetan kantxara sartu zenean, Bookerrek 14-10 irabazi zion Clippers taldeari, Sunsen alde are gehiago bultzatuz. .
Clippers-en sakontasunari esker, Kawhi Leonard aulkitik atera eta hamaikako hamaikako dozenaka konbinazio jolastu ditzakete, titulurako hautagaiak eraikitzean arreta jarriz.
Hormak ematen zuen falta zen ilara. Bere lehen pasea Georgerentzako pase ezin hobea izan zen dunk egiteko. Bere lehen atsedenaldia kantxa osoko presa izan zen, Wall baloia gerriraino eramaten saiatzen ari zen eta, atzerakada izan arren, ausarta izan zen. Wall ez zen perfektua, 5 jaurtiketa libretik 1 egin zituen, baina 17 puntu lortu zituen 12tik 7tan.
Leonardek 7 minutu jokatu zituen hirugarren laurdenean, bere lehen partidako ereduari jarraituz aulkian, non ordezkapenak egin zituen 7 minutu inguruko hiru zatitan - erdia lehen zatiaren amaiera arte, gero hirugarrena. erdia. Minutu itxiak.
SoCal High School Athletic Esperientziari eskainia, Prep Rally-k partiturak, istorioak eta eszena atzetik begiratzen dizkizu prestaketa atletismoa hain ezaguna egiten duena.
Andrew Grave Los Angeles Times egunkariko Clippers beat idazlea da. Oregoneko Unibertsitatean futbol amerikarra eta pista eta zelaia landu ondoren The New York Times-en sartu zen. Oregoneko Unibertsitatean lizentziatua da eta Oregoneko kostaldean hazi zen.

Argitalpenaren ordua: 2022-10-25